Prti in nadprti

PRODAJNI PROGRAM

Prti in nadprti

Ko govorimo o opremljanju jedilnice ali dnevnega prostora, so prti in nadprti ključni elementi, ki ne le ščitijo površino mize, temveč tudi dodajajo eleganco, barvitost in poseben čar. V tem članku bomo raziskali, zakaj so prti in nadprti pomembni pri ustvarjanju privlačne in prijetne jedilne izkušnje ter kako lahko dopolnijo estetiko vašega doma.

Kadar si želimo pripraviti resnično lep pogrinjek je namizni prt nujno potreben, saj je dotik pribora in rok s tekstilom veliko bolj prijeten kot dotik z golo površino mize.

Z namiznim prtom tudi podaljšamo življenjsko dobo mize, saj je keramika na spodnjem delu velikokrat rahlo hrapava in že manjši poteg po mizi lahko pusti na njej sledi, ki so zelo dobro vidne ob dnevni svetlobi.

Zavese za zagrinjanje

ZAKAJ IZBRATI BLAZINE

Značilnosti prtov in nadprtov

Osnovne zavese

Eleganca in stil na mizi

Prti in nadprti so nepogrešljivi elementi pri ustvarjanju elegantno postavljene mize. Izbor pravilnih barv, vzorcev in materialov lahko bistveno vpliva na celotno estetiko prostora. Od klasičnih belih prtov za formalne večerje do pisanih nadprtov za sproščene družabne večerje, so prti in nadprti ključni element, ki ustvarja vtis urejenosti in stila.

Zaščita mize in enostavno čiščenje

Poleg estetske vrednosti, imajo prti in nadprti tudi praktičen namen. Ščitijo mizo pred madeži, praskami in drugimi poškodbami. Njihova prisotnost olajša tudi čiščenje, saj se lahko po jedilu enostavno odstranijo in operejo. To pomeni ne samo zaščito pohištva, temveč tudi večjo trajnost in dolgotrajnost vaše mize.

Izbira materialov za različne priložnosti

Raznolikost materialov, iz katerih so izdelani prti in nadprti, omogoča prilagajanje izbire glede na različne priložnosti. Bombažni ali laneni prtovi so odlična izbira za vsakdanje obroke, medtem ko svilene ali čipkaste tkanine dodajo pridih razkošja in formalnosti za posebne dogodke ali praznovanja.

Kombiniranje barv in vzorcev z notranjo opremo

Prti in nadprti omogočajo kreativno kombiniranje barv in vzorcev, kar omogoča prilagoditev notranji opremi prostora. Harmoniziranje barv in vzorcev z ostalim pohištvom, stenami ali dekorativnimi dodatki dopolni celoten videz prostora in ustvarja skladno atmosfero.

Nadprti kot dekorativni poudarek

Nadprti posebej izstopajo kot dekorativni poudarek. S svojimi detajli, vezeninami, trakovi ali čipkastimi robovi dodajo eleganco in sofisticiranost na mizo. Izbor posebnih nadprtov lahko postane tudi izraz vašega osebnega stila in okusa.

ZAKAJ NAS IZBRATI

Prednosti naših storitev

Kvaliteta in izvirnost

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Strokovno svetovanje

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Izdelava po meri

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Ogled na domu

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Potrebujete dodatne informacije? Pokličite nas!    080 71 77

Dodajte barvitost in udobnost v vaš dom

 

  • Pod prt lahko namestimo podlogo, ki prepreči drsenje prta po mizi in daje še bolj prijetno mehek občutek.
  • Podlogo za prt vam lahko odrežemo na mero vaše mize, ali pa jo kupite in si jo doma odrežete sami.
  • Da pa je prijetnejši občutek še večji predlagamo še nadprt, ki se lahko izdela v obliki tekača in se pogrne prečno ali vzdolžno na prt.
  • Omenjeni nadprti – tekači se lahko in v različnem številu, odvisno od velikosti mize. pojavljajo tudi popolnoma samostojno.
  • Prte in nadprte izdelamo po meri mize, če je miza posebne oblike se izdela prt po šabloni.
  • Tkanine, ki jih uporabljamo za prte, so visoko kvalitetne in vzdržljive, so različnih barv in vzorcev.
  • V kombinaciji s prtom lahko izdelamo nadprte in servirne prtičke.
  • V ponudbi imamo tudi teflonsko obdelane tkanine, ki ne vpijajo vode, le to lahko, če se razlije po prtu, enostavno popivnamo ali zlijemo s prta.
Osnovne zavese in za zagrinjanje, klasičen nabor

MNENJA STRANK

Kaj pravijo zadovoljne stranke

Strokovno pomoč pri izbiri zaves sem poiskala pri priznani Dekorativi Cehner. Z njihovim delom in odnosom do strank sem izredno zadovoljna in vam jih toplo priporočam.

Simona
 
Navdušena sem, ne samo zadovoljna! Odlični ste v odnosu do strank in pri izdelavi; ni mi žal, da sem vas "našla". Najlepša hvala!
Meta
 
Zavese in pliseji izgledajo zelo lepo, dlje ko vse skupaj gledam, lepše je. Enakega mnenja je tudi moja punca. 🙂

Zelo sem zadovoljen tudi z montažo in svetovanjem.

Matic
 
Izredno zadovoljni s celotno storitvijo – od svetovanja na domu, zasnove oblike in vrste zaves pa do pomoči pri izbiri pravega materiala ter montaže. Vsekakor priporočamo!
Tatjana Jagar
 
Celotna usluga je odlična, od svetovanja, izdelave in montaže. Vse je izvedeno v dogovorjenem roku. Priporočava.
Suzana in Jože